SOU, СОУ, Levski, Левски, Димитровград

Да бъдем равни с другите
европейски народи зависи
от собствените ни задружни
сили...

Васил Левски

SOU, СОУ, Levski, Левски, Димитровград
 

 


Актуално


БДП


Проекти


За нас


Документи по
чл.263 ал.1
от ЗПУО


Материална база


Прием


Ученици


Учители


Бюджет


Профил на купувача


Обществен съвет


Полезни връзки


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Индивидуали образователни карти

     
        На 07.06.2018г. се проведе Ден на математиката под мотото "Математиката и аз". Присъстваха учениците от групата в 7 клас, както гости - техни съученици и учители, присъства и директорът на СУ "Васил Левски". Беше представена презентация, както и прочетена приказка с главни герои геометричните фигути, на които учениците трябваше да допълнят основните свойства. Денят на математиката завърши с колективно попълване на онлайн тест и поставена оценка на групата от компютъра.

        На 07.06.2018 г. се проведе публична изявя по проект „Твоят час“ на групата „Аз успявам по БЕЛ“.  Участваха 8 деца, също така присъстваха  ученици  и възпитатели. Децата взимаха участие в решаване на кръстословици и ребуси, в познаване на реплики от изучавани произведения, четене на любими приказки и други занимателни игри. Всички се справиха добре и проявиха интерес.

  
     Учениците от групата "Обичам да чета и пиша" по предварителен сценарий представиха програма пред своите родители под надслов "Последен ден в IV клас". Учебни часове: Обич и причтелство, Спомени, Поздрави. За всеки от учебните часове бе подготвена програма, съответстваща на съсдържанието.

      На 31.05.2018г.  в СУ „Васил Левски” се проведе последната публична изява на групата за занимания по интереси „Аз уча английски език”, част от проекта „Твоят час”.  По време на публичната изява учениците представиха драматизация на приказката „Златокоска и трите мечета” и куклен театър. Гости на изявата бяха ученици и техните учители. Гостите бяха поздравени  с песни и стихотворения. За учениците от публиката бяха подготвени кръстословица, гатанки и викторина на английски език. Учениците от групата бяха наградени с грамоти.

         На 26 април 2018г. в СУ "Васил Левски" се проведе публична изява на групата за занимания по интереси "Аз уча английски език", част от проекта "Твоят час". Учениците от групата представиха куклен театър на приказката "Червената шапчица" и драматизация на приказката "The warm Mitten". За учениците бяха подготвени кръстословица, гатанки и въпроси на английски език. Разделени в два отбора те подреждаха пъзел с картинки и думи. Гости на публичната изява бяха ученици от училището и техните учители. Те бяха поздравени с песни и стихотворения.
За контакти: Димитровград, ул. "Бузлуджа"N1; тел./факс:0391/6 61 03; e-mail: v_levski@abv.bg